Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Адвент-календар. День шостий. Казковий. 
Смайл зимой смайлики картинки Сьогодні будемо читати вічну казку всіх дітей протягом останніх двох століть - "Снігову королеву" Ганса-Крістіана Андерсена - Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», перше видання 2000 р.
Проілюстрував цю зимову класику український майстер книжкової графіки Владислав Єрко — переможець низки престижних мистецьких та книжкових виставок. «А-ба-бівську» «Снігову королеву» вподобали читачі вже більше десяти країн світу, включно з далекими бразильцями і такими "експертами зі снігу", як норвежці.

А щоби зігрітися, готуємо м'ятне какао.
Еда и кулинария смайлики картинкиІнгредієнти: 500 мл молока, 2,5 ст. л. какао, 6 м'ятних льодяників, 50 г маршмелоу (жувального зефіру), кориця за бажанням.

1. Подрібнимо льодяники, щоби вони добре розчинилися в гарячому какао. Це можна зробити за допомогою молотка, бажано не знімаючи обгорток.
2. Какао розчиняємо в невеликій кількості молока, ретельно вимішуємо до більш-менш однорідної суміші.
3. Молоко, що залишилося, поставимо на вогонь та доведемо до кипіння.
4. Вливаємо какао в молоко, ретельно вимішуємо, засипаємо подрібнені льодяники. Після цього суміш потрібно постійно мішати. Тримаємо на вогні ще 4-5 хвилин, поки цукерки повністю не розчиняться.
5. Гаряче какао виливаємо в горнятка та посипаємо зверху маршмелоу. 
Насолоджуємося сумішшю гіркуватого какао та солодких, майже невагомих суфле, котрі розчиняються в гарячому напої. Це щось неймовірне!

Немає коментарів :

Дописати коментар