Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

середу, 1 квітня 2020 р.

Тетяна Стрижевська "Де ESC з моїх проблем?"
"...я дійшла висновку, що любов із першого погляду - вигадки письменників, достоту як ельфи, гобліни та космічні кораблі, здатні за хвилину доставити тебе до квазара PKS 200-300. До того ж з'ясувалося, що з мосту на мотузці стрибати можна тільки по черзі! Ніяких "удвох" і ніяких "тримаючись за ручки". Убили дощенту весь смак цим правилом безпеки. Тож мені і перехотілося. І стрибати у страховці з мосту, і кохання шукати".

Цікаво? Дізнатися про пригоди 15-річки Сніжани (Сніжки) ти зможеш, прочитав цю книгу. А дівчина унікальна: вона захоплюється комп'ютерами й технікою, їй байдужі співаки і актори з глянцевих журналів; дружить вона переважно з хлопцями, і вона не зітхає по жодному однокласнику; Сніжка фарбує волосся в синій колір і носить сіро-чорний одяг. Все це страшенно дратує дорослих і однокласників.
А якщо ти захоплюєшся аніме і комп'ютерними іграми-стрілялками, тобі ще й тому буде цікаво читати, бо в книзі повно термінів, які використовуються в цій царині. 
Отже, як знайти вихід з усіх халеп? Читай і дізнавайся!

Немає коментарів :

Дописати коментар