Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

понеділок, 6 квітня 2020 р.

Аліса в Країні Див

КНИГА і КІНО
Життя Аліси Кінгслі, героїні фільму "Аліса в Країні Див", перевертається з ніг на голову під час влаштованої на її честь вечірки. Неймовірно багатий, але абсолютно нікчемний і дурний Хеміш зробив їй пропозицію стати його дружиною. Дівчина не змогла дати йому згоду і просто втекла з вечірки.
На галявині вона помітила дуже дивного  зодягненого в камзол кролика, що раз у раз поглядав на кишеньковий годинник. Не повіривши своїм очам, Аліса погналася за ним через луг і побачила, як той зник у норі. Несподівано для самої себе вона впала в цю нору і довгий час летіла вниз дивним тунелем. Коли ж вона нарешті м'яко приземлилася, то виявила, що знаходиться в незнайомому залі, з якого веде відразу кілька дверей.
На столику перед собою вона побачила пляшечку і пиріжок з написами "Випий мене" і "З'їж мене". Виконуючи вказівки, Аліса то збільшувалася, то зменшувалася в розмірах.


Про низку дивних подій, через які вона потрапляє в фантастичну країну і де їй зустрічаються небачені раніше персонажі на чолі з неприємною Білій Королевою - правителькою Підземної країни, читай в книзі і дивися "Алісу в Країні Див" разом з нами:
Аліса в країні чудес дивитися онлайн українською мовою безкоштовно


Немає коментарів :

Дописати коментар