Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

неділю, 22 листопада 2015 р.

Кольоровий день, або Як ми сіллю малювали
Пропонуємо Тобі, друже, ще одну незвичну техніку малювання, яку відкрили для себе гуртківці "Чарівної майстерні". Це малюнок сіллю та клеєм ПВА.
Нам будуть потрібні:
* картон
*густий клей ПВА
* сіль
* харчові барвники
* пензлики (або піпетки)
*шприци без голок.
На картон наносимо малюнок клеєм (ми для зручності використовували медичний шприц без голки). Притрушуємо сіллю і даємо малюнку трохи підсохнути. Зайву сіль струшуємо. Розводимо харчові барвники в воді і пензликом капаємо на наш малюнок, милуючись, як фарби розтікаються по кристаликам солі. Виходить неймовірно гарно і яскраво. Клей ПВА дає малюнку об'єм, а харчові барвники насичуть його світлими і прозорими барвами. Малюнок виблискує і переливається всіма кольорами веселки.

Роботи хлопців: Атрема та Арсенія
Робота наших гостей - пані Галини з філії №6 та її сина

2 коментарі :

  1. Бібліотека - просто супер!!!Дякуємо за чудове заняття! Живе спілкування та творче натхнення -це так потрібно нашим дітям!

    ВідповістиВидалити
  2. Бібліотека - просто супер! Дякуємо за чудове заняття! Живе спілкування та творче натхнення - це так потрібно нашим дітям!

    ВідповістиВидалити