Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

понеділок, 9 листопада 2015 р.

І знову подарунки!
том 1. Голодомор 1932-1933 рр. як геноцид.
том 2. Козацькі столиці
том 3. Українські монастирі
том 4. Козацьке коріння Миколи Гоголя
том 5. Світло духовності і культури
том 6. Українські дерев'яні храми
том 7. Античні свята в містах Північного Причорномор'я
том 8. Величне тло для подвигів
том 9. Шлях до Полтави
том 10. Українці на Венеційській бієнале: сто років присутності
Справка:
Про діяльність інформаційно-аналітичної агенції  "Наш час "

Інформаційно-аналітична агенція «НАШ ЧАС» працює на українському книжковому ринку з 2003 року. Колектив агенції складається  з людей з відповідною фаховою освітою та досвідом роботи у книговидавничій індустрії. Агенція спеціалізується на виданні гуманітарної літератури, а саме: наукових та науково-популярних виданях з історії, художньої літератури для дітей та дорослих, в тому числі і перекладів з іноземних мов. Значний сегмент у видавничій діяльності агенції займає навчальна література з історії, іноземних мов, мистецтва та літератури.      
Протягом всього часу існування агенції вдалося сформувати навколо себе творчі колективи, до складу яких входять найвідоміші українські історики, професійні художники-ілюстратори, дизайнери та фотохудожники. В творчому доробку агенції – величезний обсяг оригінального художнього та фото- матеріалу, створеного на замовлення агенції під різні типи видань.

Агенція неодноразово виконувала державні замовлення на видання літератури для Міністерства освіти і науки  України, Центру правової реформи та законопроектних робіт Міністерства юстиції України, Міністерства культури та туризму, Державного комітету телебачення та радіомовлення, Академії педагогічних наук України, а також Представництва ООН в Україні, Польського інституту книги, Міжнародного фонду «Відродження» та ін.

Книжки агенції відзначалися на багатьох українських книжкових заходах, в тому числі Державним комітетом телебачення та радіомовлення України в 2010 році за проект «Українська мілітарна історія» було нагороджено у номінації «Кращий видавничий проект року» дипломом І ступеня та кришталевою книгою, Всеукраїнським конкурсом «Книга року», на галузевих обласних виставках України. Крім того, видання агенції «Наш Час», презентувалися на Франкфуртському, Варшавському та Московському міжнародних книжкових салонах та отримували визнання. В Варшаві, наприклад, одна з книг серії «Невідома Україна» була визнана кращою зарубіжною книгою року в галузі історії у 2009 році та перекладена польською мовою. Багато видань з історії включені також до списків рекомендованої літератури вищих навчальних закладів України.

Ми не вміємо зупиняти час. Ми вміємо створювати книги. Ми можемо перетворити на вічність НАШ з вами ЧАС.

Немає коментарів :

Дописати коментар