Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

неділю, 8 лютого 2015 р.

Кольорові трансформації
Дякуючи енергії вуличних "художників" (як казала вчителька української мови СШ № 93: "Є такі художники - від слова "худо"), вхідним дверям в бібліотеку стала необхідна негайна реконструкція.
Щоби відчути на собі нелегку справу малювання шедеврів, гуртківці "Чарівної майстерні" разом з активними читачами взялись "лікувати" наші двері.
Було
Спочатку знежирили багатостраждальну поверхню. А потім кожен бажаючий приміряв на себе роль художника - творця найкращого малюнку. Задача виявилась непростою: попри всі старання в фарбі були руки, одяг, ганок і частково стіна.
Проміжний етап: яскраво, кольорово, вибухово. Але.....
Виявляється, мистецтву графіті треба вчитись. Не кожен, хто взяв до рук балончик з фарбою, може назвати себе митцем. І не кожен господар рівної однотонної поверхні готовий пожертвувати її таким "майстрам".
Стало
На сьогодні двері мають рівний темно-синій матовий колір. Згодом стараннями справжнього художника на них має з'явитись кіт-талісман. Всі в очікуванні.

Трансформації тривають. Слідкуйте за новинами!

Немає коментарів :

Дописати коментар