Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

пʼятницю, 12 грудня 2014 р.


Приходь в бібліотеку і вибирай!
Нові серії, нові збірки, нові книжечки
Великий і Мудрий Хробак рекомендує:







Серія "Капітан Фокс" - морські пригоди мишеняти  Ріккі Рега і шляхетного капітана піратського екіпажу - Фокса. Якщо Ти читач молодшого шкільного віку, то книги цієї серії призначені саме для Тебе ....А також для батьків, не позбавлених почуття гумору!




Німецький автор і художник Валько написав серію казкових історій " Чарівний ліс", а видавництво "Махаон-Україна" видало ці книжечки для українських дітлахів.
В серії:
- Злодій у лісі
- Катастрофа на Ведмежій скелі
- Зниклий капелюх
- Загублений Різдвяний лист
- Скарб на Бузиновому острові
- По слідах велетня.

Серія "Весела компанія" - найкраще із зарубіжної дитячої літератури. Книжечки, які цікаво читати і обговорювати з друзями - подарунок від видавництва "Махаон".





"Інтерактивна енциклопедія" складається з 3-х рівневих завдань, кожна тема має викладений матеріал, питання і відповіді. Ти можеш перевірити свої знання, обравши свій рівень складності.




"Колекція малюнків і фотографій" (щенки, котята, лошади, детеныши) - серія альбомів від видавництва "Machaon" про Твоїх домашніх улюбленців. Багато корисної інформації, а також розвиваючих завдань (малюнків, розмальовок, аплікацій).




Світ фентезі- фантастичний світ магів, ельфів, драконів, гномів чекає на Тебе. Здолай силу-силенну перешкод, знайди вірних друзів, здобудь перемогу над силами зла разом з героями фантастичних оповідань.




Якби була така номінація "Добра книжка", то "Пригоди сімейства Мумі-тролів" від Туве Янсона здобули би її обов'язково.
Разочок побачивши цих дивних створінь, Ти вже ніколи їх не переплутаєш ні з ким іншим. 





Серія "Казкові повісті" від видавництва "Machaon".
Якщо Ти ще не читав цих книг, приходь до бібліотеки, вони чекають на Тебе.






Класика дитячої поезії від Вадима Левіна та Бориса Заходера. Книжки, на яких виросли Твої батьки. Поезія, яка не старіє. Кольорові веселі малюнки. Книжки, які хочеться взяти з собою і читати вдома. Прочитай ці віршики своїм батькам та дідусям-бабусям, нехай вони згадають своє дитинство.




Розкішне видання "Маленького принца" Антуана де Сент-Екзюпері від "Махаон-Україна" спільно з львівською "Кальварією". Вічна історія про дружбу і відповідальність.

Немає коментарів :

Дописати коментар