Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

вівторок, 2 вересня 2014 р.

Час читати!

Друже, рівно тиждень залишився до початку одного з визначних і наймасовіших літеатурних заходів країни - ХХІ-го Форуму видавців у Львові — найбільшого книжкового ярмарку і  міжнародного літературного фестивалю. А що таке ярмарок і фестиваль? Правильно: це Свято!
Це подія не тільки для авторів і тих, хто займається видавничою справою, а також для бібліотекарів, книгарів, перекладачів, ілюстраторів і, звісно, ЧИТАЧІВ. Тобто для нас з Тобою!
В ці дні ціле місто стане великим книжковим майданчиком: книжкові заходи відбуватимуться в палаці Потоцьких, Палаці Мистецтв, Музеї Ідей, в галереі "Дзиґа", в  театрі "Воскресіння" і книгарні "Є", в театрі імені Лесі Українки. Можна буде познайомитись з новинками, які привезуть видавництва ( а їх там буде сила-силенна: це і "Видавництво Старого Лева", і "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", і "Махаон-Україна", і багато інших, які видають гарну дитячу літературу), можна побувати на зустрічах з письменниками та їх автограф-сесіях, придбати новинки.... Та навіть якщо немає змоги відвідати місто Лева, то прочитати в інтернеті всі новини з форуму.
Хочеш більше дізнатись про подію? Подивись сайт: http://bookforum.ua/

Немає коментарів :

Дописати коментар