Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

четвер, 3 грудня 2020 р.

Прийшов грудень, а з ним - і час готуватися до Різдва. Пропонуємо Тобі, друже, провести цей час разом з нашими пластунами.

Вітаємо, друзі❗

👉Сьогодні ми вкотре розпочнемо цікаву передріздвяну традицію - Адвент-календар🗓, і цього разу виконуватимемо завдання всією станицею. Адже всім уже так хочеться свят, а через карантинні обмеження зібратися на спільні акції ми не можемо. Тож наближатимемо магію Різдвяних свят, виконуючи спільні завдання.
✅Щотижня ми викладатимемо цікаві завдання для виконання самостійно чи в колі родини і таким чином наповнюватимемо передріздвяний час добрими справами, яскравими спогадами і домашнім затишком.🏡
Отож, завдання першого тижня ...і - повний вперед! ➡️
🎄 дізнайтеся історію Адвент-календарів: коли вони з'явилися вперше, звідки до нас прийшли, і як зазвичай виглядають традиційні передсвяткові календарі❓ 🗓👀
🎄 створіть власний Адвент-календар на 4 тижні. На початку кожного тижня можете вписувати пропоновані нами завдання і додавати свої.
🎄Влаштуйте вдома день "розхламлення" і подаруйте друге життя старим речам♻️
Адже так важливо звільнити простір перед святами!
Речі в хорошому стані можна віддати для повторного використання, а непотрібні речі в неналежному стані завжди можна передати:

- волонтерам, які шиють кікімори і сітки;
- або в притулок для тварин.
🎄розпитайте батьків/бабусь-дідусів про те, як вони у дитинстві і молодості святкували Різдво і Новий рік і як готувалися до них.
🎄виріжте 10 (або більше) паперових сніжинок і зробіть із них гірлянду чи прикрасьте ними вікна.
🎄напишіть листа Святому Миколаю, 📝
адже свято вже зооовсім скоро🎅
🎄візьміть участь у станичній акції "Таємний Миколай" і підготуйте подаруночок 🎁для своїх друзів-пластунів⚜

Немає коментарів :

Дописати коментар