Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

пʼятницю, 23 жовтня 2020 р.

 Три осінніх історії для наймолодших

Перша дитяча книжка Катерини Бабкіної - "Гарбузовий рік".

Це добірка історій про мешканців садиби в місті: як речі, птахи, овочі та інші рослини, автомобілі, візочки, іграшки, трави, тварини, люди й діти взаємодіють між собою. Вони багато що знають і вміють, особливо овочі. Будьте до них уважні – і вони все вам розкажуть і навіть покажуть.











Віммельбух Емілії Дзюбак «Рік у лісі».

Якщо ви давно не були в лісі, то ліс прийде до вас! Так-так, безпосередньо до вашої домівки, ще й прихопить усіх своїх мешканців: і найменших мурашок, і велетня ведмедя. А все завдяки чарівній книзі від Старого Лева «Рік у лісі».


Кожен розворот книги (всього їх 12) представляє один місяць життя лісу: хто спить, а хто полює, хто відкладає запаси, а хто змінює хутро. Так від розвороту до розвороту відкривається «дихання» лісу, його насичене і неспинне життя.

На першому і останньому розворотах — презентація мешканців лісу та інтелектуальна гра.












Сузанна Бернер "Осіння книга".

Ще один цікавий віммельбух з безліччю цікавих деталей на тему осені. Тут немає слів, є сім розворотів, які говорять самі за себе та які можна обговорювати дуже довго і розглядати все нові і нові деталі.

Немає коментарів :

Дописати коментар