Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

понеділок, 23 березня 2020 р.

КНИГА і КИНО
арлі і шоколадна фабрика" — найпопулярніша книга Роальда Дала.
Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік — на його день народження — дарували єдиний дарунок — маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.

Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу. Про що ж вона?


Підприємство Віллі Вонки -  воістину цікаве містечко, де створюється найсмачніший в країні шоколад. На фабрику не пускають сторонніх людей, ще нікому не доводилося туди проникнути. Вона оповита ореолом таємниць і чуток, і будь-яка дитина мріє побувати там. І ось одного разу власник закладу вирішує упакувати в п'ять плиток шоколаду золоті запрошення, що дають шанс опинитися в цьому чудовому місці. Незабаром визначаються п'ять переможців, які в найближчому часі повинні будуть відправитися на екскурсію, що захоплює з першого кроку.

Таким чином, квиток опиняється в руках маленького хлопчика Чарлі, для нього ця можливість є справжнім святом.
Господар особисто зустріне переможців лотереї і готовий показати дітлахам, як все влаштовано. Щось їх шокує і здивує, а інше серйозно злякає. Дітлахи відвідають одну кімнату за одною: з льодяниками, далі горіховий цех, карамельний і безліч інших незвичайних місць. Ця мандрівка є прекрасним шансом для дітей змінити своє життя, але малюки не здогадуються, що їх чекає в майбутньому. 


Талановитий і одіозний актор Джонні Депп відмінно виконав головну роль у фільмі. Для більшості шанувальників його творчості - образ Віллі Вонки став одним з улюблених. Гарантуємо, що картину ви переглянете на одному диханні. Перенесемося 
разом з героями в особливий казковий світ, де над створенням солодощів трудяться маленькі чоловічки, що керують особливими технологіями, і навіть тварини. 

Чарлі та шоколадна фабрика дивитися онлайн українською мовою безкоштовно

Немає коментарів :

Дописати коментар