Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

суботу, 4 жовтня 2014 р.

Перша субота жовтня, яку  чекали з нетерпінням!
Сьогодні  в клубі "Солодких читань" нас зібрала книга німецької письменниці Гудрун Мебс "Я-бо знаю, де висить ключ".

Гудрун Мебс - наше маленьке відкриття. Німецька дитяча письменниця, неймовірно добра людина. І книги її такі ж добрі і світлі.

"Я-бо знаю..." - історія про хлопця, який вирішив стати самостійним і залишитись сам один дома. Що з того вийшло, які проблеми проявились в повсякденних речах, яких ми не помічаємо, коли поруч є матуся, якими зусиллями довести до кінця задумане, що таке справжній друг - дізнавались ми сьогодні.
А ще побавились в ігри. Ви колись пробували  зробити один малюнок на двох, якщо в твого друга зав'язані очі, а тобі не можна говорити? І вам без слів треба порозумітись. І мусиш допомагати другові, самому не впоратися.
Або пробували ви зробити спільний малюнок, коли зв'язані руки? Не так воно просто знаходити спільну мову...
На майстерці ми виготовяли відбитки власних ручок, які вміють робити багато корисної роботи по дому: прибирати свої речі, стелити ліжко, наводити порядки в шафах, прати і навіть прасувати, допомагають готувати і мити підлоги.
 Настя Безгодова
Настя
Майстерка з гіпсу  "Долонька"
Гарячий чай, смачні цукерки і веселе спілкування - традиційна атмосфера "Солодких читань". На питання вікторини чекайте протягом тижня. І читайте нову книгу із задоволенням!

2 коментарі :