Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

вівторок, 27 травня 2014 р.

100-річний ювілей Туве Янсон

Свято Доброго Діла для дітей і дорослих 

Цьогоріч, друже, світова спільнота відзначає рік Туве Янссон – 100 років з часу народження знаменитої фінської письменниці!
Україна також долучилася до масштабної програми святкування. Адже для нас це подвійне свято. Виповнюється не лише 100 років авторці, а й 10 років україномовним Мумі-трольчикам: у 2004 році у «Видавництві Старого Лева» вийшли друком історії про чарівних створінь у перекладі Наталі Іваничук.

З нагоди річниці "Видавництво Стариого Лева" видало  оновлений
тритомник історій про Мумі-тролів Туве Янссон, обкладинки для якого створила творча майстерня «Аґрафка», а також неймовірно смачну книжку «Рецепти Мумі-Мами» від Туве Янссон і Самі Маліли. З’явилося цього року і видання книг 
Туве Янссон «Маленькі тролі і велика повінь» та «Капелюх чарівника»  шрифтом Брайля, щоб незрячі діти теж могли познайомитися з добрими персонажами.


Якщо в Тебе, друже, є можливість провести канікули у Львові, разом зі 
"Старим Левом"запрошуємо Тебе на  «Гостину до Мумі-тролів». Чарівне дійство відбуватиметься 31 травня (11:00-17:00) та 1 червня (12:00-16:00) у дворику на вул. Лемківська, 15а.

Під час Гостини маленькі читачі зможуть  побувати на цікавезних майстер-класах від художників, авторів та друзів "Старого Лева", відпочити  на зеленій травичці в саду та побавитися у Хатинці Мумі-троля...
Хатинка Мумі-тролів у саду - це символічне місце збору соціальної бібліотеки. Принось книжки в соціальну бібліотеку Мумі-тролів. Пам’ятай, книжки створені для того, щоб їх читали. Тож, якщо Ти маєш книги, у які давненько не заглядав і які варті того, щоб бути прочитаними, принось їх. "Старий Лев" обіцяє передати зібрані книжки малозабезпеченим родинам, а також у бібліотеки, фонди яких не оновлювалися ой як давно.

Дорослі ж у цей час матимуть змогу придбати книжечки видавництва за найкращими цінами, познайомитися з улюбленими авторами, відчути себе дітьми та наповнитися натхненням від мумі-трольської гостинності, гарно провести час, послухати хорошу музику та отримати море позитивних вражень і потішитися сюрпризам й подарункам.

Немає коментарів :

Дописати коментар