Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

понеділок, 25 травня 2020 р.

ГЕРОЇ СЕРЕД НАС_1
23 травня українці відзначали Свято Героїв. Не маючи змоги провести масштабної акції через умови карантину, пластуни Дніпра започаткували серію онлайн зустрічей "Герої серед нас" з відомими особистостями Дніпра, України та інших країн.

Свято Героїв — це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Це і козаки, й воїни УПА, Герої Небесної сотні, воїни сучасної російсько-української війни.

Хто ж ті Герої, що живуть нині серед нас? Де їх можна зустріти? Які вчинки їх вирізняють з-поміж інших? Чи часто сучасних Героїв можна побачити з екранів телевізорів?...

На ці та інші питання шукатимемо відповіді разом із телеведучою, волонтеркою, гідом патріотичних екскурсій для школярів "Шляхами Героїв" Юлією Курочкіною.

Тож запрошуємо всіх зацікавлених у четвер 28 травня о 18:00 на онлайн розмову з Юлією. Зустріч відбудеться в додатку для відеоконференцій Zoom, подбайте про це завчасно.

Доступ для всіх охочих - після реєстраці
ї: https://forms.gle/z6F7JdKFx3TE7F3M6

Готуйте питання і до зустрічі!

Немає коментарів :

Дописати коментар