Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

четвер, 8 грудня 2016 р.

Адвент-календар. День восьмий. Ангельський.
Хто допомагає творити дива в цьому світі? Вірно, янголи. І сьогодні ми будемо майструвати ангеликів з паперу. Є безліч варіантів, як це робити. Ми знайшли для Тебе один простенький і оригінальний варіант.
Для нього нам знадобляться два невеличких клаптики паперу, складених "гармошкою", одна тоненька паперова смужка, клей і ножиці.
Далі дивись уважно майстер-клас і приступай до творчості.


Книга дня: Чарлз Діккенс "Різдвяна пісня в прозі". - ВСЛ, 2011 р.
Славетні “Різдвяні повісті” Діккенса були написані в 40-х рр. ХІХ століття і виходили окремими книжками до Різдва.
Вони зробили своєрідну міні-революцію й породили хвилю наслідування, яка не спинилася ще й досі.
“A Christmas Carol” - про скупого Скруджа, безперечно, найвідоміша з різдвяних повістей Діккенса.
Завжди актуальна, улюблена класика в перекладі українською Івана Андрусяка.
Радимо подивитися мультиплікаційний фільм, знятий за мотивами твору: http://tfilm.club/585-rozhdestvenskaya-istoriya.html
Чи зможе людина за одну лише ніч повністю змінитися, зі злої стати доброзичливою і чуйною? Чи можливо таке? Можливо! Підтвердження цього можна побачити в екранізації «Різдвяної історії». Старий й жорстокий багач на ім'я Ебенезер Скрудж вважає, що не існує нічого важливішого за гроші. Слова: "сім'я", "Різдво" і "любов" для нього нічого не варті. Але під час Різдва завжди трапляються дива. На цей раз вони відбуваються зі Скруджем. За ніч його душа зазнає кардинальних змін!

Немає коментарів :

Дописати коментар