Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

четвер, 1 грудня 2016 р.

Смайл зимой смайлики картинки Адвент-календар. День перший. Щось новеньке цікавеньке. 
Є така письменниця - Надійка Гербіш. Для своєї маленької донечки Данусі вона придумала книжковий адвент-календар, коли вони обгорнуть подарунковим папером 25 різдвяних книжок, які читатимуть по одній на день, а щовечора   при світлі свічок і гірлянд слухатимуть маленькі уривки з Євангелій, щоби познайомити Данусю з Ісусом. А також будуть рукодільничати: вирізати сніжинки і витинанки, підписувати листівки рідним і друзям, пити какао і пекти імбірне печиво, ліпити сніговиків і годувати пташок. І ще безліч цікавих різноманітних завдань виконуватимуть протягом цих 25 днів.
І що цікаво, вони не самотні в своїх намірах. Багато дитячих видань перед Різдвом друкує перелік "зимових" книг. Познайомся і ти з ними!

http://in.ck.ua/ua/new-year/dytyachi-knygy/
http://starylev.com.ua/news/novorichno-rizdvyani-knygy-vsl
Деякі з цих книг є в нашій бібліотеці, інші ти зможеш з батьками придбати в книгарнях, інші - прочитати в інтернеті.
Щасливих тобі відкриттів!
А зараз - перша книга!
Надійка Гербіш "Одного разу на Різдво" - Видавництво Старого Лева (ВСЛ).
У цій дивовижно світлій та домашній казці живе справжній дух Різдва. Родина їжачків – тато, мама та троє їхніх діток – не лише разом готуються до свята, переказують історію про народження Ісуса, а й приймають несподіваних гостей – двох маленьких ховрашат, які заблукали у лісі. Усі разом вони вчаться бути мудрими, розважливими і відкривати серця для доброти.
Тебе чекає занурення у зимову казку, де навіть найбільші дива стають можливими.

Немає коментарів :

Дописати коментар