Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

понеділок, 25 грудня 2017 р.

Вифлеємський Вогонь Миру від пластунів
Найстарша і найчисельніша Національна Скаутська Організація України ПЛАСТ напередодні Різдва традиційно бере на себе почесну місію поширювати світом Вифлеємський Вогонь Миру.
Цій світовій традиції вже майже 30 років - і майже 20 з них Станиця Дніпро ПЛАСТ передає Вогонь в Дніпрі місцевій громаді.
Ідея дуже проста - поділитися Вогником з усіма потребуючими, об'єднати всіх Світлом Вифлеємської зірки, побажати щасливого Різдва і миру.
Пластуни поширили Вогонь в церковних громадах, де більшість людей зможе взяти його протягом свят: це єпархія УПЦ КП, УГКЦ, РКЦ, на площі Героїв Майдану представники 8 конфесій отримали від пластунів цей Вогонь. Від наших пластунів Вогник помандував далі на Схід - туди, де він найбільше потрібен - в зону АТО.


Пластуни поширили Вогонь по осередкам культури: він горить в "Просвіті", в "Книгарні Є", в "Книгарні-кав'ярні Старого Лева", в Агенції розвитку Дніпра, в Музеї АТО, на Алеї пам'яті героїв АТО, в волонтерському просторі "Veterano-pizza", в Будинку-садибі Д.І. Яворницького - це наші українські простори, які піклуються про гідне виховання і розвиток, де слова не розходяться з ділом.
І в нашій бібліотеці-філії, де проходять заняття пластових гуртків, теж є Вогник. Кожен бажаючий може запалити від нього свою свічечку і таким чином поділитися з іншими.
Дякуємо нашим дітям - справжнім патріотам.
І ти, друже, можеш долучитися до наших лав:http://www.plast.org.ua/join/join.html

Най світла стане трохи більше!

Немає коментарів :

Дописати коментар