Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Як ми день народження святкували
Разом із 5-А класом СШ №93 ми святкували день народження Іа-Іа. Знаєте, скільки поміщається дітей на килим 2,5 х 3 метри? Рівно 23 учнівські душі. Стільки народу прийшло сьогодні до "БібліоКав'ярні" вітати Іа-Іа.
А знаєте, який смисл відкрився нам сьогодні після прочитання глави про день народження? Ну, те що Іа-Іа сам собі придумав причину для смутку, само собою ясно, міг би запросити друзів в гості і святкувати, а не сумувати на самоті. Є інший смисл, який нам відкрився після Гри "Подарунки".
Правила прості: всі сідають за стіл і кладуть перед собою подарунок, з яким прийшли. Ставимо таймер на 10 хвилин. По черзі кидаємо кубик. Якщо випадають парні числа (2-4-6), всі передають подарунок сусіду праворуч. Якщо випадають непарні (1-5), передають сусіду ліворуч. На число 3 той, хто кидав кубик, може обмінятись подарунком з ким захоче. По сигналу будильника гра зупиняється. В кого на той момент який подарунок є на руках, той йому і залишається.
А тепер - про Смисл: виявляється, не кожен вміє радіти отриманому подарунку. "А я хотів той, що в Ані", "А мені цей не подобається, мій був кращий"... А от Іа-Іа вмів радіти навіть Тріснувшій Кульці і Порожньому Горщику! І не менш щасливими були Вінні та Пацик, які віддали найцінніше, що в них було, і подарували другові Радість!
Вітаємо і вас з днем народження Іа-Іа і будьте щасливі!
PS: і ми теж з подарунком

Немає коментарів :

Дописати коментар