Біжучий рядок

"Всі хороші книги схожі в одному: коли ви дочитаєте до кінця, вам здається, що все це трапилося з вами, і так воно назавжди при вас і залишиться". Е. Хемінгуей

пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

 І дорослі теж вчаться! :)
Для того, щоби зробити нашу інтернет-сторінку досконалішою, бібліотекарі Олександра Анатоліївна та Ольга Станіславівна відправились на семінар для блоггерів. Такі навчання організував Фонд підтримки українських ЗМІ посольства США в Україні. Бородатий дядечко - справжній представник посольства - на чистій українській мові представив нам програму тренінгу і можливості в навчанні, стажуванні і публікуванні, які надає Фонд вигравшим гранти. Одразу захотілось щось виграти.:)
Поради провідних журналістів, програмістів, юристів та блоггерів, спілкування з неординарними людьми - безцінний досвід одного насиченого цікавезного дня.

Крім технічних моментів та ідей щодо всіляких цікавинок та різноманітних прийомів, запам'яталась відповідь на питання "Як зробити, щоби твою сторінку читали?" Відповідь проста і геніальна одночасно в своїй простоті і універсальності. Містить лишень три складові:
- унікальність теми;
- унікальність подачі;
- якісна проработка теми.
Роби свою роботу на совість - і тоді будеш затребуваний.
Роби. Роботу. На совість!

Немає коментарів :

Дописати коментар